Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Lions Club Vaasa/Meri teki merkittävän lahjoituksen – pullokuitit hyvään tarkoitukseen

LC Meri teki merkittävän lahjoituksen Lions Club Vaasa Meren presidentti Johan Nyberg otti vastaan Wasa Starsin tähden varapuheenjohtaja Marko Heinoselta. Vieressä LC Vaasa Meren Risto Soini ja Osmo Hannuksela. KUVA: Jaakko Jokela

 Lions Club Vaasa/Meri on päättänyt tukea ihmisten lahjoittamilla pullokuittirahoilla Wasa Starsin toimintaa sekä huumeiden vastaista työtä.

– Pullonpalautuskuittien pienistä summista koostuu vuoden mittaan merkittäviä summia. Ihmiset ovat todella anteliaita ja siitä todella syvä kiitollisuus kaikille vähäisenkin lahjoituksen tehneille, sanoo Lions Club Vaasa/Meren Risto Soini.

Vaasan Prismasta, Minimanista ja Kivihaan Citymarketissa pullonpalautusautomaattien lähistöllä on keräyslippaita, joihin pullonpalautuskuitit voi tiputtaa. Yhteensä pullokuiteista kertyi noin kuuden tuhannen euron potti.

– Saimme muutama vuosi sitten viranomaisilta keräysluvan valtakunnallisen Punainen Sulka -keräyksen yhteydessä. Keräyksen tuotto oli niin hyvä, että lupaan haettiin jatkoa vaasalaisten nuorten ja huumeiden vastaisen toiminnan hyväksi, Soini sanoo.

Wasa Starsille lahjoitus on merkittävä apu, jolla saadaan tuettua erityisesti alueen nuoria vähävaraisia urheilijoita.

– Lahjoitus on merkittävä apu alueen nuorille urheilijoille ja siitä kiitos Lions Club Vaasa/Merelle sekä tietenkin jokaiselle, joka on pullokuitin keräyslippaaseen tiputtanut, sanoo Wasa Stars ry:n varapuheenjohtaja Marko Heinonen.

Huumeiden vastaisen työn lahjoitus ohjataan Vamian kautta oppilaitoksessa tehtävään ennaltaehkäisevään työhön.

Lue täältä lisää Lions Club Vaasa/Meren toiminnasta
https://www.lions.fi/lcvaasameri/etusivu/

Fysiokipinän joulukorttirahat Wasa Starsille
WasaGroup mukaan tukemaan Wasa Starsin toimintaa

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image