Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

WasaGroup mukaan tukemaan Wasa Starsin toimintaa

Wasagroup tukemaan Wasa Starsia

Vaasalainen kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup on päättänyt lähteä tukemaan hyväntekeväisyysjärjestö Wasa Starsia.

– Lähdimme tukemaan Wasa Starsia, koska haluamme osaltamme mahdollistaa sen, että alueen nuorilla urheilijoilla on parhaat mahdolliset edellytykset harrastaa ja kehittyä haluamassaan urheilulajissa jopa huipulle asti. Meille on tärkeää myös se, että Wasa Stars tukee eri urheilulajeja laidasta laitaan eikä vain eniten mediassa esillä olevia lajeja, WasaGroup-konsernin markkinointi- ja viestintäasiantuntija Katri Kukkanen kertoo.

– Lisäksi vähävaraisten lasten urheilun tukeminen yhdistää erinomaisesti kaksi perinteistä tukimuotoamme, jotka ovat henkilökuntamme lasten harrastusten tukeminen ja vähävaraisten lapsiperheiden joulumuistaminen. Näiden tukimuotojen lisäksi haluamme myös Wasa Stars -yhteistyöstä pitkäaikaisen kumppanuuden, henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka jatkaa.

Wasa Stars tukee Vaasan seudun nuorten urheilutoimintaa, edistää urheilun leviämistä alueella ja edesauttaa luomaan kaikille alueen nuorille urheilijoille mahdollisuudet harrastaa rakastamaansa lajia.

– Haluamme tukea vähäosaisia nuoria, jotka ovat innokkaita ja lahjakkaita omassa lajissaan, mutta eivät pysty rakasta harrastustaan jatkamaan perheen taloudellisten vaikeuksien vuoksi. Monessa lajissa harrastuskustannukset vain kasvavat ja kuukausimaksut ovat satoja euroja, joka on iso panostus monelle perheelle tai yksinhuoltajalle, sanoo Wasa Starsin toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.

Toinen Wasa Starsin tukikohde on kyvykkäät Vaasan alueen urheilijat, jotka tarvitsevat vielä pienen buustin pyrkiessään kohti kansainvälistä huippua.

Iso määrä tukikummeja

Wasa Starsin jäseniksi voivat liittyä niin yksityishenkilöt kuin yritykset.

– Yritysten tuki on meille merkittävä apu ja oli mahtava uutinen, että WasaGroup lähti mukaan. Keskusteluissa heidän kanssaan kävi ilmi, että heillä on aitoa kiinnostusta olla tukemassa alueen nuoria urheilijoita, Jokela sanoo.

– Haastamme myös muut alueen yritykset ja erityisesti yhteistyökumppanimme mukaan tukemaan Wasa Starsin toimintaa, Kukkanen kannustaa.

Rahaa Wasa Stars kerää jäsenmaksujen lisäksi yrityksen lahjoituksista, tapahtumista ja tuotteita myymällä.

Viime vuonna Wasa Stars teki lahjoituksia kolmen tuhannen euron edestä ja tänä vuonna summa kohoaa noin yhdeksään tuhanteen euroon.

Tukikummeja Wasa Starsilla on noin kolmekymmentä. Kummeina ovat muun muassa jääkiekon hallitsevat maailmanmestarit Miika Koivisto ja Mikko Manner, Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv sekä yleisurheilulegendat Robert Häggblom ja Mikaela Ingberg, joka on myös mukana Wasa Starsin hallituksessa. Wasa Starsin tukikummeina on myös musiikkialan kovia nimiä, kuten Klamydia, Elonkerjuu ja Setä-Tamu & Kuningas Pähkinä. 

Lions Club Vaasa/Meri teki merkittävän lahjoitukse...
Ladies´ Circle lahjoitti joulurahat Wasa Starsille

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image