Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Ladies´ Circle lahjoitti joulurahat Wasa Starsille

Ladies' Circle lahjoitti joulurahat Wasa Starsille LC Vaasa -69:n puheenjohtaja Laura Uutela ja contact lady Alma Tyrväinen lahjoittivat järjestönsä tämän vuoden hyväntekeväisyyspotin Wasa Starsille. Lauran sylissä Oiva-poika.

Ladies´ Circle Vaasa -69 on päättänyt lahjoittaa tämän vuoden jäseniltään keräämän hyväntekeväisyyspotin Wasa Starsille.

– Paikallisena järjestönä halusimme tänä vuonna tukea alueen nuoria urheilijoita, joten päätimme antaa hyväntekeväisyyspotin Wasa Starsille, kertoo LC-69 Vaasan puheenjohtaja Laura Uutela.

Ladies´ Circle on nuorten naisten järjestö, jonka tavoitteena on tukea jäsentensä henkistä kasvua, kehittää itsenäistä ajattelu- ja esiintymiskykyä sekä yhteiskunnallista vastuuntuntoa ja edistää kansainvälistä ymmärrystä ja ystävyyttä. Järjestön tunnuslauseena on "Ystävyys, suvaitsevaisuus ja palvelualttius".

Wasa Stars tukee Vaasan seudun nuorten urheilutoimintaa, edistää urheilun leviämistä alueella ja edesauttaa luomaan kaikille alueen nuorille urheilijoille mahdollisuudet harrastaa rakastamaansa lajia.

– Haluamme tukea vähäosaisia nuoria urheilijoita, jotka ovat innokkaita ja lahjakkaita omassa lajissaan, mutta eivät pysty rakasta harrastustaan jatkamaan perheen taloudellisten vaikeuksien vuoksi, sanoo Wasa Starsin toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.

Wasa Stars tukee myös Vaasan alueen kyvykkäitä urheilijoita, joiden tähtäin lähivuosina on kansainvälisellä huipulla.

– Viime vuonna teimme lahjoituksia kolmen tuhannen euron edestä ja tänä vuonna summa kohoaa noin yhdeksään tuhanteen euroon. Yhdistysten ja yritysten lahjoitukset ovat merkittävässä roolissa, jotta voimme tukea alueen nuoria urheilijoita nyt ja jatkossa, Jokela kertoo. 

WasaGroup mukaan tukemaan Wasa Starsin toimintaa
Miika Koivisto lahjoittaa kultabonukset junioreill...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image