Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Wasaline liittyy Wasa Starsin tukijoihin

Wasaline liittyy Wasa Starsin tukijoihin
Wasaline tukee vaasalaisten nuorten urheilijoiden harrastamista ja kilpaurheilua liittymällä Wasa Stars -hyväntekeväisyysjärjestön Patron-yritykseksi vuodelle 2024.

Wasa Stars ry on perustettu vuonna 2019. Järjestö myöntää avustuksia kolmessa kategoriassa: vähäosaisten perheiden nuorille, lajinsa kansainvälistä huippua tavoitteleville lupauksille sekä arvokasta nuorisotyötä tekeville valmentajille.

Vuonna 2023 avustuspotti oli yli 12 000 euroa ja tukea sai noin 40 urheilijaa.

"Wasa Starsilla on alueemme parhaat resurssit ja osaaminen kohdistaa urheilijoiden tuki oikein. Rahallisen tuen lisäksi järjestö on pitänyt nuorten urheilu- ja harrastusmahdollisuuksien tärkeyttä hienosti esillä julkisessa keskustelussa", kertoo Marketing Manager Markku Ikonen Wasalinelta.

Wasa Starsin avustusta haetaan järjestön verkkosivujen kautta. Järjestö voi myös jakaa kohdennettuja avustuksia rahan tai urheiluvälineiden muodossa.

"Mahtava juttu, että Wasaline paikallisena yrityksenä haluaa osoittaa tukensa alueen nuorille urheilijoille. Vuonna 2023 pystyimme jakamaan avustuksia yli 12 000 euron edestä. Summa kohdistui noin neljällekymmenelle nuorelle urheilijalle ja mukana oli 18 eri lajin edustajaa. Yritysten tuki on toimintamme kannalta erittäin tärkeässä roolissa", sanoo Wasa Starsin toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.

Wasaline on maailman pohjoisin varustamo, joka kuljettaa päivittäin matkustajia ja rahtia Vaasan ja Uumajan välillä. Reitti on paitsi ympäristöystävällisin meritie Suomen ja Ruotsin välillä, myös tärkeä Suomen huoltovarmuuden turvaaja. Wasalinen hybridilautta Aurora Botnia on varustettu monipolttoainemoottoreilla ja akuilla. Aurora Botnia on maailman ympäristöystävällisin matkustaja-autolautta ja varustamo panostaa vastuullisuuteen kaikissa prosesseissaan. Sekä laivalle että Wasalinen palveluille on myönnetty Avainlippu merkkinä korkeasta kotimaisuusasteesta. 

Hitachi Energy tukemaan hyväntekeväisyysjärjestö W...
Wasa Stars jakoi ennätyspotin nuorille urheilijoil...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image