Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Wasa Starsin nosti avustuspottia – haku nyt auki

@ Heidi Glader @ Heidi Glader

Hyväntekeväisyysjärjestö Wasa Stars on avannut verkkosivuilleen hakulomakkeen, jota kautta Vaasan seudun nuori urheilija tai hänen perheensä voi hakea rahallista tukea nuoren harrastamiseen.

– Yhdistyksemme tarkoituksena on tukea Vaasan seudun nuorten urheilutoimintaa ja erityisesti vähäosaisia nuoria innokkaita urheilijoita. Pyrimme löytämään eniten tukea tarvitsevat nuoret urheilijat, jotta he pystyisivät jatkamaan rakastamaansa lajia. Tämän hakemuksen kautta tuemme erityisesti vähäosaisia nuoria urheilijoita, sanoo Wasa Starsin hallituksen puheenjohtaja Vesa Hakkarainen.

Viime vuonna Wasa Stars jakoi hakemusten kautta 5 500 euroa. Tänä vuonna summa nostetaan 8 000 euroon.

– Järjestimme heinäkuussa Wasa All Stars Hockey Gamen, jolla saimme kerättyä rahaa yli 30 000 euroa. Onnistuneen tapahtuman ansioista voimme nostaa jakosummaa isommaksi, iloitsee Wasa Starsin toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.

Haku auki syyskuun ajan

Avustuslomakkeen kautta lähetetyt hakemukset menevät nimettöminä Wasa Starsin hallituksesta erillisen avustusvaliokunnan käsittelyyn.

– Hakemuksia voi lähettää syyskuun ajan, jonka jälkeen valiokunta ottaa ne käsittelyyn ja tekee avustuksista ehdotuksen hallitukselle. Avustukset on tarkoitus maksaa loppuvuoden aikana, Jokela kertoo.

Wasa Starsin toimintaa tukevat myös yksityishenkilöt, jotka voivat ostaa Wasa Starsin tuotteita tai liittyä jäseneksi.

– Yksityishenkilöiden tuki on meille merkittävä ja on ollut ilo huomata, että yritysten lisäksi moni yksityishenkilö on innolla mukana tukemassa meitä. Tärkeässä roolissa ovat myös iso joukko tukikummejamme, jotka antavat kasvot Wasa Starsille. Toivottavasti saamme toimintamme avulla autettua nuoria potentiaalisia nuoria eteenpäin lajissaan, Hakkarainen sanoo.

Avustusten hakulomake löytyy osoitteesta www.wasastars.fi


Lisätietoa:

Jaakko Jokela, Wasa Starsin toiminnanjohtaja, 050 555 9186 

Wasa Starsin avustushakemukset käsitelty
Sport-legendat palkitaan Wasa All Stars Hockey Gam...

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image