Uutiset

Wasa Starsin uutiset, tiedotteet ja haastattelut.

Wasa Starsin avustukset haettavissa

Wasa Stars, avustukset haettavissa

Hyväntekeväisyysjärjestö Wasa Stars avaa perjantaina 5. kesäkuuta verkkosivuilleen hakulomakkeen, jota kautta Vaasan seudun nuori urheilija tai hänen perheensä voi hakea rahallista tukea nuoren harrastamiseen.

Avustuksia voi hakea kesäkuun ajan, jonka jälkeen Wasa Starsin hallituksesta erillinen avustusvaliokunta käsittelee lomakkeet nimettöminä.

– Alun perin suunnittelimme ensimmäistä hakemuskierrosta syksylle, mutta koronapandemia ja sen aiheuttamat lomautukset sekä irtisanomiset ovat vaikuttaneet myös monen perheen tilanteeseen, joten päätimme aikaistaa hakukierrosta muutamalla kuukaudella, perustelee Wasa Starsin hallituksen puheenjohtaja Vesa Hakkarainen.

Wasa Starsin tarkoituksena on tukea Vaasan seudun nuorten urheilutoimintaa ja erityisesti vähäosaisia lahjakkaita nuoria urheilijoita. Hakemusten kautta tukea jaetaan 3 000 euron edestä.

– Tavoitteenamme on jakaa tänä vuonna tukea eri muodoissa 9 000 euroa. Koronapandemia on kurittanut monia yrityksiä ja se on vaikeuttanut myös meidän rahankeruutamme. Olemme joutuneet perumaan jo kaksi tapahtumaa tältä vuodelta, mutta toivomme että tilanne normalisoituu jälleen syksyllä. Olemme kuitenkin erittäin tyytyväisiä, että moni yritys sekä yhdistys on tukenut meidän toimintaamme myös näinä haastavina aikoina, Hakkarainen iloitsee.

Wasa Stars aloitti toimintansa keväällä 2019. Viime vuoden aikana yhdistys jakoi tukea Vaasan seudun nuorille urheilijoille 3 000 euroa ja tänä vuonna tukea on jaettu eri muodoissa noin 2 000 euron edestä.

– Yksityishenkilöiden tuki on meille myös merkittävä ja on ollut ilo huomata, että yritysten ja yhdistysten lisäksi moni yksityishenkilö on innolla mukana tukemassa meidän toimintaamme. Tärkeässä roolissa ovat myös iso joukko tukikummejamme, jotka antavat kasvot Wasa Starsille. Toivottavasti toimintamme avulla saamme autettua monia potentiaalisia nuoria urheilijoita eteenpäin lajissaan, Hakkarainen sanoo.

Avustusten hakulomake löytyy osoitteesta www.wasastars.fi.


Lisätietoja:
Vesa Hakkarainen, Wasa Starsin hallituksen puheenjohtaja, 040 300 5181
Jaakko Jokela, Wasa Starsin toiminnanjohtaja, 050 555 9186

Mikko Manner: "Uskalla tavoitella omia unelmiasi"
Hyvää tekemässä!

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ota yhteyttä

  • Toiminnanjohtaja: 
    Jaakko Jokela
  • Puhelin: 
    (0505559186)
  • Email: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image