Nyheter

Wasa Stars nyheter

LokalTapiola gjorde en donation till Wasa Stars

Jaakko Jokela och Pasi Haarala

LokalTapiola har gjort en donation på 3 000 euro till Wasa Stars. Donationen riktas till att stöda mindre bemedlade unga idrottare.

- Samhällsansvar är en betydande del av värdegrunden i vårt företag och ett ekonomiskt stöd är ett konkret sätt att visa det. Vi vill vara med i det lokala samhället och stöda sådan verksamhet, som är viktig för oss alla, säger LokalTapiola Österbottens vd Pasi Haarala.

Det här är årets tredje donation som görs från LokalTapiola Österbottens dispositionsfond. Tidigare har LokalTapiola donerat 27 000 euro till österbottniska sjöräddningsföreningar och 20 000 euro till Röda Korset.

- Vi tackar LokalTapiola för att de ser Wasa Stars som en stark och pålitlig, lokal aktör och att de genom en donation till oss vill vara med och stöda idrottsverksamhet riktad till mindre bemedlade ungdomar. LokalTapiolas donation är en betydande hjälp för vår verksamhet och tack vare den kan vi hjälpa många unga, ivriga idrottare att fortsätta utöva den hobby de brinner för, säger Wasa Stars ry:s verksamhetsledare Jaakko Jokela.

Miika Koivisto donerar del av sin guldbonus till j...
Nu kan man ansöka om stöd via Wasa Stars

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wasastars.fi/

Ta kontakt

  • Verksamhetsledare: 
    Jaakko Jokela
  • Telefon: 
    (0505559186)
  • Epost: 
    jaakko.jokela@kivirock.fi
Image